Furnirane lajsne

Furniri za svaku situaciju

Kao lider na tržištu i vodeći inovator u našoj industriji, uvek tražimo nove i specijalne furnire. Stalno radimo na poboljšanju i optimizaciji proizvoda tako da uvek možemo da budemo sigurni da smo našim partnerima obezbedili pre svega jednu stvar – najbolje. Ova ruta nas je učinila uspešnim globalnim igračem posebno kada se radi o furnir profilima, gde imamo spremno savršeno rešenje za svaku potrebu i zahtev. Ovde ćete naći furnire od svih mogućih vrsta drveta (čak i nemoguće!), sa uljanim ili lakiranim površinama, a takodje se koriste i različiti osnovni materijali (omorika i MDF). Rad sa profilima internacionalne vrhunske marke – kada se radi o kvalitetu i zadovoljstvu klijenata!

Visokokvalitetna površina furnira

Jedinstveni izgled Neuhofer furnira je tako impresivan. To je zato što su uvek obradjeni kao jedan komad koristeći mnogo koraka proizvodnje. Oni su uljani i lakirani sve dok površina dostigne najviša očekivanja. Sloj materijala na donjoj strani brine za dobru fleksibilnost, dozvoljavajući da obradimo furnir u uskom radijusu.

Ovo znači da nema problema kada dodje do pokrivanja profila, stoga se garantuje savršeno uklapanje sa podom. Uz to, aplikacije u jednom komadu koristeći 2D i 3D verzije može da se implementira sa odlučnim rezultatima.

Površine

Specijalni proces se može koristiti da se stvore površine u abrazivnim kategorijama AC3-AC5. Struktura može da se primeni na drveni dizajn i mogu se postići različiti stepeni sjaja. Za furnirane profile, standardni nivo sjaja je 18 + 6/-8 jedinica pod uglom merenja od 60 stepeni.

Specijalni furniri

Da bi se postiglo još bolje uklapanje izmedu profila i poda ili drugog okruženja, mogu se naneti specijalne boje u pore nakon što je drvo išmirglano i ocišćeno. Ovo rezultira stvarno divnim izgledom stvarajući zapanjujuće efekte. Skoro svi tipovi furnira se koriste u obradi, sa drvetom koji ima pore u obliku prstenova (kao što je hrast) i to onda izgleda posebno atraktivno.

Furniri ovog tipa mogu se naći u beloj, srebrnoj ili zlatnoj varijanti i sigurno će izgledati ne samo zapanjujuće nego će odavati i poseban osećaj za atraktivni kvalitetni dizajn koji gleda u budućnost.

Digitalna štampa

Furniri mogu da se štampaju digitalno. Boja može na primer da se savršeno uklopi sa podom ili egzotičnom vrstom drveta, koja nije dostupna kao što je drvo sa FSC ili PEFC sertifikatom i može da se reprodukuje digitalnom štampom i da se tako zameni.

fn-print