Beli profili

beli-profili

Trend je da se obuhvata sve više i više: da se podne lajsne adpatiraju na boju zidova, kao što je već mnogo godina trend u Skandinaviji ili severnoj Nemačkoj. Kao idealna geometrija, ovde je tendencija da se koriste viši profili, ponekad sa malo više baroknog oblika. Debeli, tanki, mali, pravi, iskrivljeni profili, moderni ili konzervativni, kao lajsna, pod ili ram vrata – svi beli profili imaju jednu zajedničku osobinu – kvalitetnu površinu koja se može farbati. Ipak, svaki dom treba da je savršeno stilizovan u skladu sa odgovarajućim okolnostima i Vašim individualnim željama.

Primenljivost

Dodatak belih profila koji se mogu farbati daje proizvodima firme FN Neuhofer Holz spektar nove mogućnosti i još više varijanti dizajna za Vaše ukrasne lajsne, profile za zidove i plafone.

presek-lajsni

Tri verzije – mnogo prednosti

Beli profili su dostupni u mnogo različitih formi i tri verzije:

MDF sa belom aluminijumskom folijom

Ima završnu površinu i može da se nanese preko svih komercijalno dostupnih emulzionih boja (ne koristiti farbe koje sadrže solvente)

MDF sa belim prvim slojem

Kvalitetni lak je ubedljiv u ovom slucaju sa savršenim nameštajem i kvalitetnom površinom.

MDF ili bukva sa belim lakom

Visok kvalitet laka prati savršen kvalitet površine nameštaja

MDF, puno drvo (omorika, bukva) ponašaju se kao noseći materijal i skoro svi profili se uklapaju sa isprobanim i testiranim FN sistemom za fiksiranje Clipholder Ch23 i fiskiranje samo jednim klikom 23 ili fiksiranje klikom MS. RAL 9016 (traffic white) se uobičajeno koristi za bele lakirane lajsne, na zahtev postoje i druge boje kao npr. RAL 9010.

Kombinovanje lajsni

kombinovanje-lajsni-1
kombinovanje-lajsni-2
kombinovanje-lajsni-3
kombinovanje-lajsni-4