O nama

O nama

Kompanija Lider Family doo iz Beograda je relativno mlada firma, osnovana 2015. godine sa jasnim ciljem da ponudi srpskom tržištu nešto najbolje u domenu podova. Mi smo isključivo bazirani na predstavljanje najuvaženijih stranih kompanija Bona AB, Recoll International, STARCKE Gmbh. Upravo je to bio povod da zasnujemo saradnju i sa FN Profile, najprestižnijom firmom u globalnim razmerama koja uspešno nudi ceo zaokružen program u sferi lajsni.

Poput FN Profile cilj naše firme je da približimo i učinimo dostupnim sve informacije oko izbora i ugradnje lajsni, a to je jedino moguće uz adekvatnu ponudu materijala i savetodavne usluge našeg tima. U živoj razmeni iskustava naših saradnika i neprekidnog usvajanja inovacija od naših partnera iz Austrije trudimo se da ovu struku i usluge u okviru nje učinimo što izvesnijim. Želja nam je da srpski kupci usvoje što više novina koje im pružaju mogućnost bližih estetskih odabira, olakšane ugradnje i održavanja podova. Sva naša ponuda je zasnovana na širokom izboru ekoloških rešenja, estetske prijemčivosti i praktične primene. Zato smatramo da je FN Profile pravi izbor za Vaš dom.

logo-o-nama

FN Neuhofer Holz

Kao kompanija i porodica ponosni smo da pogledamo u 369 godina staru istoriju. To je bilo dugo putovanje iz male lokalne pilane do internacionalnog industrijskog lidera.
Kako bi se osiguralo da brend FN Neuhofer ima bitno i sigurno mesto za buducnost, efikasna i moderna proizvodnja igraju važnu ulogu zajedno sa inovativnim rešenjima, kvalitetnim proizvodima „Made in Austria“ i sveobuhvatnim servisom za klijente.
Razmišljajuci o tome, mi stalno planiramo i investiramo u tehnologiju i u automatizaciju pakovanja uz korišcenje najnovije robotske tehnologije.

MI.ZNAMO.KAKO! Tokom godina smo izgradili strucno znanje i koristimo ga da ubedimo i inspirišemo naše klijente sa našim uslugama, fleksibilnošcu, najnovijim tehnikama proizvodnje i inovacija u proizvodima i procesima. Potpuno smo posveceni time i nadamo se da cete Vi, kao naši klijenti i partneri, to razumeti i proživeti takode.